Сладка и остра трева

  •  Юли 10, 2020


Копър и остър

Издържате на изкушението, балансирайте храненето и въпреки това ръката на мащабите не реагира. Може да е виновен за задържането на течности. Произходът му може да бъде най-разнообразен. Лекът също, тъй като можем да увеличим консумацията на храни с диуретични свойства като копър.

Прочетете повече:

Детокс сок от ябълки и копър - лятото е проектът през цялата година
Лека лазаня от тиквички - изтъняване на ястие, което всеки обича

Известен също като копър или анасон, той може да функционира като ароматни и лечебни билки.


Първоначално отглеждан в Средиземноморието, копърът се използва широко в гръцката и италианската кухня и има много ползи за здравето.

Една крушка съдържа само 73 калории и 0,5 грама мазнини. Освен това в него има повече калий от чаша мляко или броколи, осигуряващи 27% от дневните минерални нужди и 46% витамин С.

Благодарение на своите хранителни вещества, той допринася за формирането и поддържането на костната структура, здравето на сърцето и благодарение на съдържанието на фибри, насърчава редовността на храносмилателната система, повишава ситостта и намалява апетита.

Тъй като има успокояващо действие, тя е добра алтернатива за контрол на тревожността по време на режима, като помага за облекчаване на желанието за ядене.

Какво ще кажете да включите в менюто си? Добре измитите и фино нарязани луковици изглеждат чудесно в салатите.

Остро и сладко 3 серия (Юли 2020)


Препоръчано