Изпотяване за писане

  •  Март 5, 2021


Изпотяване за писане

Работата свършва ли с вас? Не и ако можете да го завършите първо - буквално. Сменяйки всеки компютърен ключ за торба за пробиване, дизайнерите създават перфектната офисна машина за работещите под напрежение. За да пише, човек трябва да се поти.

Прочетете повече:

Пламък на - Вдъхновението на конкурентите, които никога не се предават
Силни мисли - ползите от упражненията дори мозъкът

Въпросът е неизбежен. Думите ще бъдат твърди. Знаете ли този имейл, който трябва да напишете? Идеалният текстов редактор дойде, за да се разлеете по клавиатурата.


Наречена компютър за тренировка, машината е създадена от дизайнерско студио Bless, за да присъства на Истанбулското биенале. Концепцията на работата е да постави под въпрос както заседналия начин на живот на съвременния живот, така и манията за многозадачност, където сме специализирани да правим няколко неща наведнъж.

За начинаещи всяка дума изисква около две минути удари. Най-опитните могат да комбинират удари, за да осигурят по-голяма влажност.

Но не очаквайте създаването на страхотни литературни произведения от искрени удари и ритници. Пред интензивни упражнения, преживяванията са ограничени до кратки съобщения.


Една от създателите на експеримента, Десире Хайс вярва, че някои от разработените принципи всъщност могат да бъдат приложени към „истински“ компютър. Според нея, ако мишката може да се управлява с краката, бихме изгорили няколко повече калории, отколкото да използваме инструмента по традиционния начин.

По време на шоуто в Истанбул посетителите ще могат да експериментират с пробиващи текстове, да печатат или туитят.

workoutcomputer


Workoutкомпютър: Всеки ключ е заменен с торба за пробиване

клавиатура за изработка

За да напишете имейл, кратък или спиращ дъха!

Вижте видео, което представя преживяването.

Трикове за красота от Pinterest (изпробвано и проверено) (Март 2021)


Препоръчано