Силни мисли

  •  Декември 5, 2020


силни мисли

Какво е вашето мнение за интелекта на силните членове на академията? Ако повторя този въпрос след тридесет години, може би отговорът ви ще бъде съвсем различен. Учените откриха, че физическата активност носи своите ползи за мозъка. И те са по-големи, отколкото си мислите.

Сред толкова много упражнения фокусът върху тялото понякога превишава значението на упражнението на ума. Ето откъде идват стереотипите, които атлетите носят толкова дълго: много тяло и малко глава.

Но повярвайте ми, според британски и американски изследователи, разработването развива мозъка ни „мускул“. Професор Клайв Балард, който изследва болести, свързани с времето и човешкото здраве в лондонския колеж Kings, направи интересно откритие: упражнението има по-осезаемо въздействие върху забавянето на когнитивния спад, отколкото например играта на шах.


Теорията на Балард потвърждава откритието на Университета в Питсбърг, че ходенето на бърза разходка или умереното бягане в продължение на 40 минути три пъти седмично помага за защита на хората от увреждането на умственото стареене.

Друг важен факт: изследователите също откриха увеличение с 2% в мозъка на участниците в изследването. Това ни кара да вярваме, че правилният израз в този случай трябва да бъде „здрав орган, здрав ум“.

Следователно физическата активност също е оценка на вашия интелект. Моят съвет обединява двете неща: практикувайте четене на бягаща пътека, тъй като страниците помагат да се справите с монотонността на бягаща практика. Ако се наслаждавате на практиката, насладете се на предимствата да бягате по-добре - моята LIT тренировка е всичко за това.

СКОРПИОН-Януари 2020-Енергийна Прогноза-10 СИЛНИ КАРТИ от 13 ОБЩО! МНОГО ВАЖЕН МЕСЕЦ!!! (Декември 2020)


Препоръчано