Сила в перуката

  •  Юли 8, 2020


Сила в перуката

Шеги между големи момчета и глупаци, като повечето от тях, се основават на предразсъдъци. Изследователи от Kings College London откриха научната връзка между упражненията и подобряването на мозъка.

Проучване на проблемите, свързани с възрастта, установи, че редовната активност упражнява мозъка повече от пъзели и шахматни игри. По-специално, бързото ходене или моето свещено бягане за 40 минути три пъти седмично спомагат за предпазване от дегенерация на мозъка.

Резултатите потвърждават подобна констатация в експеримент, проведен в университета в Питсбърг. За същите 40 минути упражнения три пъти седмично, участниците в проучването регистрират увеличение на 2% в мозъчната маса. Имайки предвид, че мозъкът се свива с 1% годишно, математиката на усилията се отплаща. Участниците между 55 и 80 години също имаха развитие в хипокампуса, частта, отговорна за спомените.

И така, вече на улицата! Започнете да изпълнявате квотата си за тренировка за ума с моето LIT - Lucilia Intenzivna Training. С вашето темпо тренирате 20 минути на ден. И се пригответе за, кой знае, първото ви улично състезание! Ако имате нужда от мотивация, сигурен съм, че суроватъчният протеин бригадеро в края на тренировката ще ви развесели!

Клуб Винкс - Сезон 5 Серия 12 - Испытание на смелость (Юли 2020)


Препоръчано