Социална мрежа за двама

  •  Юли 8, 2020


една прегръдка

Спомняте ли си, когато ви обеща света? Сега е лесно, със социална мрежа само за вас. Хиляди километри или просто остана в трафика, с това приложение вие ​​и вашата по-добра половина винаги сте свързани.

Приложението Avocado (авокадо) е като социална мрежа за двама. Чрез него двойката може да обменя съобщения, снимки, видеоклипове и това, от което се нуждаят всяка връзка, например споделяне на календар с аларми и списъци за пазаруване, например.

Значи животът ни става все по-роботизиран и далечен, нали? Имайки това предвид, Avocado предлага функциите за целуване и прегръщане. Операцията е проста и се опитва да запази минимума човешка топлина във виртуалните контакти. В случай на целувка, просто трябва да го направите правилно: целунете снимките право на екрана. И за прегръдка, когато приложението работи и камерата е обърната към вас, притиснете смартфона си към гърдите си. По това време телефонът вибрира и записва съобщението, от което е изпратено. От друга страна, любимият има възможност да върне привързаността на разстояние.


Устройството е просто, но мощно за активиране на това, което знаем чрез афинитет. Когато сме изгубени или в стресови ситуации, винаги търсим топлина с човека, с когото имаме най-много афинитет. Тоест, в дигиталната епоха това приложение спасява емоции, които са склонни да се губят между банкови съобщения и безлични чатове. С Авокадо, когато ситуацията удари, направете същото. Притиснете телефона до гърдите си и вземете тази прегръдка!

Тази прегръдкаС опростен интерфейс, Avocado е социална мрежа за двамаСоциална мрежа за двамаКогато разстоянието се стегне, изпратете целувки и прегръдки онлайнПомощни програми за винаги свързаната двойкаПомощни програми за винаги свързаната двойка

Гледайте след видеото на изданието.

Тези двамата ЗЛЕ ли са или само на мен така ми се струва? (Юли 2020)


Препоръчано