Похапване извън времето

  •  Може 26, 2020


Похапване извън времето

Свикнали ли сте за закуска? Важното е да знаете точното време. Тези, които щипват сутрин, е по-вероятно да се напълнят и да ядат повече от тези, които практикуват нервни уста само следобед.

Прочетете повече:

Топ 5 леки закуски - Проверете любимите ми уебсайтове
Лека закуска и детокс - Запознайте се с пуканки от карфиол

Има закуски и закуски. Има такива, които избират да консумират по времето на брашното различни плодове, зеленчуци като моркови и храни, богати на фибри, като зърнени зърна. За съжаление изглежда, че дори по-тънките варианти не успяват да обърнат тенденцията за баланс.


Според проучване, публикувано в Списание на Американската диетична асоциация (Съединените щати) тези, които закусват преди обяд (10:30 ч. До 11:29 ч.) Са склонни да повтарят акта по-често през останалата част от деня, отколкото тези, които закусват само следобед.

Също така според същото проучване, което следи доброволците в продължение на 12 месеца, който държи на волята след обяд, регистрира по-висока консумация на фибри, заради предпочитанията към плодове и зеленчуци.

Изводът е, че за да отслабнете - или поне да не саботирате режима - е важно да се задържите поне сутрин. И се възползвайте от моментите на слабост ”, за да увеличите консумацията на влакна. В съчетание с други усилия, като например включване на физическа активност в дневния ред, този навик може да допринесе за намаляване на мерките.

Атон - един свят извън времето (Може 2020)


Препоръчано