Усмихнете се! Приложението отпечатва и изпраща снимки безплатно

  •  Август 9, 2020


Усмихнете се! Още повече с разпечатки на приложения и изпраща снимки безплатно

Дигиталните снимки са практични и бързи. Но и вашата забрава. За да избегнете труда да избирате, записвате и отпечатвате изображения на вашия смартфон, пристигна приложение, което го прави вместо вас. И то без такса. Искате ли да го видите, за да повярвате?

Преди това бяха чекмеджетата. Сега най-ярките ни спомени се губят в графика на социалните медии. За почитателите на фотоалбумите или за тези, които се наслаждават на използването на снимки в домашния декор, пристигна приложението Flag.

С това безплатно приложение избирате 20 снимки на месец. Тези във вашите профили във Facebook, Instagram и други мрежи си заслужават. След това просто натискате клавиша за печат, който се появява на дисплея. Компанията обещава да отпечата всички и изпрати на потребителите без заплащане. Хартията, използвана за печат, е с устойчив произход, но без да губи качество.


Първоначално услугата ще бъде достъпна само в Съединените щати и скоро трябва да бъде разширена до други страни (включително нашата Бразилия).

Тъй като нищо не работи безплатно, разходите за експлоатация ще се поемат от реклами, които се отпечатват на гърба на изпратените снимки. Ако не искате бизнес съобщения със спомените си, можете да ги получите срещу малка такса. Флагът беше финансиран чрез сътрудничество чрез уебсайта на Kickstarter и ще бъде публикуван през юли тази година. Ако и вие като мен харесвате селфи снимки, ще се радвате да гледате тази статия!

Гледайте видеоклипа с приложението „Флаг“ по-долу.

Matt Mills: Image recognition that triggers augmented reality (Август 2020)


Препоръчано