Гъстата на слизите е полезна за кожата

  •  Юли 13, 2020


Гъстата на слизите е полезна за кожата

Кремът от шлакове на основата на слуз е успешен при лечението на кожата. Пазаруващите се надяват да бъдат красиви за деня, в който обикалят Том Круз по пътя. В крайна сметка продажбите се увеличиха след Кейти Холмс - бившата тайна за красота на сърцето.

Откакто британските приятели разкриха на пресата навиците на актрисата, интересът към това нетрадиционно лечение се увеличи. За да бъдат подготвени, производителите Holland и Barrett увеличават запасите си от допълнително търсене, тъй като след слуховете продажбите се увеличават с астрономически 189%.

Ползите за човешката кожа са открити от чилийските животновъди, като забелязват заздравяването на малки порязвания и несъвършенства в ръцете, като манипулират малките същества, които се изнасят във Франция, където те са годни за консумация.

Slug гел се приравнява с гама от причудливи козметични продукти, заедно със змийска отрова и животински плаценти. Учените обаче твърдят, че са скептични при анализа на ползите от продукта. За да намали въздействието на списъка на съставките, производителят добавя към формулата щрихи на алое вера и лимонена трева.

Кой би си помислил, че надпреварата за тайни за красота ще дойде като плужек?

How to Build An Effective Skincare Routine for Clear Skin: for ALL Skin Types (Юли 2020)


Препоръчано