Сън мотивиращ

  •  Април 16, 2021


Сън мотивиращ

Пълно с планове за Нова година и без желание да се придържаме към тях? Вече до леглото. Проучване, последвало поведението на хиляда души, свързва нежеланието с безсънните нощи.

Прочетете повече:

Време е да се събудите - уроците по-късно подобряват представянето на учениците
Сън пиян - сънят по-малко еквивалентен на шест бирени кутии

Решението се взема само, че предната вечер не спите добре. Резултат? Най-лошото от всичко е, че това може да е лошо доказателство, забавена среща, непристигане на борда на вратата или отказ от диета.


Според изследвания от Британския университет в Хартфордшир, лошата нощ с по-малко от седем часа сън отслабва силата на волята.

За професор Ричард Уисман, един от авторите на изследването, фактът е, че умората ерозира самоконтрола. Това е така, защото мозъкът се нуждае от енергия, за да изпълнява задачи, с които не искаме да се сблъскваме, или че имаме трудности при изпълнението. Ако не сме отпочинали, органът е склонен да саботира всякакви допълнителни усилия.

Ето защо 80% от новогодишните обещания са изоставени до края на януари. Само 44% от хората, които спят слабо, могат да изпълнят задачите си.


Затова учителят препоръчва лягане по-рано. И отидете на фитнес в края на деня, а не рано сутрин.

Липсата на сън води до най-лошия избор на работа и в личния живот, включително менюто.

Така че въпреки че четенето на моя сайт е вълнуващо, аз се отказвам от вашата компания заради вашето здраве. Бъдете уверени, че утре всичко ще е тук и дори повече съдържание е създадено, за да потуши любопитството ви.

Превърни живота си в сън и сънят в реалност (Април 2021)


Препоръчано