Кебап с аромат на скариди

  •  Октомври 30, 2020


Вкус на вкус

Бразилия срещу Камерун. В четири мача срещу добре познатите Indomitable Lions загубихме само един. Но ако при обстоятелствата сме врагове на полето, на масата имаме много афинитети. Какво ще кажете за победата над баланса, за да почетете противниците, като погълнете закуска, която носи вашето име?

Камерунската кухня не е толкова различна от тази, която наследихме от африканците. Въпреки че има много странни за нас опции, като например тези, които включват крокодилско месо и дикобраз, ние намираме ястия с банан, риба, подправки и съставки, които много добре биха могли да бъдат в менюто на всеки ресторант в близост до вашия дом.

Толкова, че типичното ястие на следващите противници на Бразилия е ndolé, паста от фъстъци и джинджифил, придружена от месо или морски дарове.


За да адаптирам тези аромати в лека, нискокалорична рецепта, избрах да добавя скариди с джинджифил, което е чудесно за ускоряване на метаболизма. И по страхотен начин, с нулеви мазнини в препарата. Трябва да се внимава да излезе на терена: Световното първенство може да се превърне в опасност за всеки, който се бори с баланса. В този фитнес шампионат можете да избягате от изкушението, като разгледате много по-леки опции - разгледайте топ 5 леки закуски.

Скариди Скариди с джинджифил

вътрешни скариди

съставки

200 г чисти скариди
½ лимон
1 супена лъжица настърган джинджифил
1 ч.л. нарязан чесън
Магданоз за украса
Сол, черен пипер и шейо леко на вкус
Предястие шиш

Начин на приготвяне

Подправете скаридите с лимон, джинджифил, чесън, сол и черен пипер.
Залепете скаридите в предястие с пръчици, вземете ги в много горещ тиган без олио.
Грил по 1 минута от всяка страна.
Извадете ги от тигана и поставете върху чиния.
Гарнирайте с нарязани люспи и сервирайте с шейо.

Вижте видеото по-долу стъпка по стъпка на тази рецепта.

Скариди ароматни за 5 минутки (Октомври 2020)


Препоръчано