Блести на първото си улично състезание

  •  Юли 3, 2020


Блести на първото си улично състезание

Различна раса. Като за начало, това е през нощта. А униформата са лампи в главата. Това е Energizer Night Run, който се провежда в много градове по света. Остават три месеца за теста в Бразилия в Сао Пауло. Какво ще кажете за дебюта със стил?

Говорихме за големи състезания тук, като шоколад, кал, верига за чорапи, най-красивият маратон в света и дори за (бъдещото) първо ултра от живота ви. Тоест разговорът е насочен към най-кръглото.

Днес ще подчертая идеален тест за начинаещи. А това, що се отнася до организацията, по никакъв начин не се дължи на дългите - за вас да дебютирате с блясък!


Това е нощното състезание на Energizer. Това е глобално състезание, което се провежда ежегодно в 30 града в 25 държави. В Бразилия датата на 2014 г. вече е определена. Стартът ще бъде в 20 ч. На 25 май в USP. Тъй като е нощно, комплектът има диференциал: фенерче, което трябва да се носи на главата, като осигурява невероятен ефект, който допълнително оживява участниците.

В този случай е ясно, че вашите лични цели са важни. Но не толкова, колкото каузата, свързана с тази надпревара. В сътрудничество с НПО Един милион светлини, за всяко приложение спонсорът дарява часове осветление на селските общности в развиващите се страни. Към днешна дата над 30 милиона часа светлина са гарантирани за нуждаещите се домове по целия свят.

Нощната надпревара Energizer предлага две разстояния, 5 км и 10 км. Тоест, възможни цели за тези, които могат да се справят с бягането поне един час направо. И си струва да ходите, когато е необходимо, важното е да участвате. Още три месеца. Посетете официалния уебсайт, за да си осигурите мястото. За да се подготвите, нищо по-хубаво от това „запалете“ фитнеса си с моята тренировка LIT - Lucilia Intensivo.


Блести на първото си улично състезание

Това е част от униформата: вземете фар до комплекта

Блести на първото си улично състезание


Започнете да тренирате, за да се подравните в този лек старт

Блести на първото си улично състезание

Участието в този ефект вече провокира друго и много стимулиращо за вас да се включите в улични състезания

Блести на първото си улично състезание

Всички надписи помагат за осветяването на нощите на нуждаещи се общности по света

Гледайте видеоклипа на разгласяването на събитието.

Vardi Wala The Iron Man Full Movie | Kannada Dubbed Action Movies | Tollywood Action Movies (Юли 2020)


Препоръчано