Тайна, която защитава кожата

  •  Март 5, 2021


Мнозина знаят предимствата на слънцето. Що се отнася до вредата, която причинява нейният излишък, най-простата защита винаги се игнорира. С креативността може да е по-лесно да обърнете това поведение.

Прочетете повече:

По-лек дори за сметка - Ресторантът дава отстъпка за добре поведени деца
Бъдещето е на масата - Храненето със семейството ви помага да отслабнете

Слънцето е отговорно за около 90% от приемания витамин D.


Никой друг източник не замества кралската звезда, тъй като храните (мляко, яйчен жълтък, масло, студена вода риба, сушен шитаке и масло от черен дроб на треска например) представляват останалите 10 процента.

Освен че фиксира калция в костите и по този начин предотвратява остеопорозата, витамин D ни помага да поддържаме баланса, като придаваме на мускулите повече енергичност. Да не говорим за подобряване на имунната система.

Но като имаме предвид тези ползи, може да се изложим на сериозни рискове, ако прекалим със слънчевите бани.


За да популяризира слънцезащитния си крем, чилийският Симонд поръча кампания за осведомяване на хората, за да стимулира продажбите.

С това агенцията Raya Santiago създаде „защитните шкафове“.

Намирайки сигурни шкафчета на плажовете, на плажовете им беше казано, че могат да ги използват, за да съхраняват вещите си безплатно.


Само за да регистрират парола, хората бяха принудени да прилагат слънцезащитен крем върху кожата си.

С креативност и полезност рекламното послание беше по-добре прието. По този начин, колкото повече се използваше услугата, толкова повече къпещи се бяха защитили.

Гледайте видеоклипа със следното действие.

Коензим Q10 - тайната за кожа с младежки вид! (Март 2021)


Препоръчано