Скалата изчислява индекса на телесната маса

  •  Може 26, 2020


Скалата изчислява индекса на телесната маса

Веднъж свързан с домашната ви безжична мрежа, тази нова скала за баня поддържа вашето тегло регистрирано онлайн. Ако си заслужава, това, което се показва на живо на дисплея на устройството, може да бъде споделено от социалните мрежи.

Прочетете повече:

Приложението лекува болки в гърба - Какво става, ако технологията помогне, само за промяна?
Опасността от нежелана сън - при изключване, изключете

Fitbit Aria има върху стъклената си повърхност серия от електроди, които изпращат импулс през тялото ви, за да измерят процента на мазнините ви.


От отговора на тези сигнали устройството може да изчисли процента на мазнини и индекс на телесна маса (ИТМ) на тези, които го използват.

След като се регистрирате, цялата тази информация може да бъде прегледана в Fitbit Dashboard, онлайн акаунт, до който можете да получите достъп чрез вашия уеб браузър или приложение за iOS.

До осем души могат да се регистрират с един акаунт и да споделят един и същ набор от везни.


Осигурявайки здравословен спор между своите потребители, обикновено членове на едно и също семейство, Fitbit Aria е много забавно да се използва. Поради характеристиката си за насърчаване на фитнес сред много хора, джаджата е силно препоръчана от здравните специалисти.

Може би това не е стимулът, който ти беше необходим, за да изпълниш обещанието си за Нова година?

Скалата може да бъде намерена директно на уебсайта на производителя за около 350 реалии - щракнете тук, за да гарантирате вашето.

Дебела глава(с БГ субс) (Може 2020)


Препоръчано