Дядо Коледа съществува, просто повярвайте

  •  Юли 8, 2020


Дядо Коледа съществува, просто повярвайте

На никого не е лесно. И още повече за тези, които не вярват. За да повдигне настроението и да даде крила на коледния дух, канадската авиокомпания изпълнява желанията на пътниците, докато те летят. Резултатът, който трябва да гледате.

Това няма нищо общо с ключодържател или допълнителна зърнена лента. За да представи пътниците си тази Коледа, West Jet не искаше да знае цената. Ръководството на канадската компания си постави само една цел: тя да бъде незабравима. „Тази година идеята беше да направим нещо, което никога досега не е правено“, заяви Ричард Бартрем, вицепрезидент на компанията по комуникациите. И те го направиха.

От август 175 доброволци от работниците на авиатора планират операцията, която включва работа на две летища, малко технология и много фантазия, с присъствието на Дядо Коледа „лично“ - подходящо облечен в синьо, цвета на компания.

И коледното чудо се случи. Точно както трябва да бъде, без никой да чака. Щастливите бяха всичките 250 пътници при два полета на въздушен мост Калгари-Торонто, и двата града на Канада. И какво се случи? 19 скрити камери заснеха цялата сцена. Не можем да развалим изненадата, която сама по себе си е коледен подарък за тези, които гледат видеото по-долу. Какво чакаш?

ТАЙНАТА НА ДЯДО КОЛЕДА (Юли 2020)


Препоръчано