Сьомга Тартаре

  •  Август 4, 2020


Сьомга Тартаре

Предизвикателството сега е избирането на държава „хермано“, от която имаме какво да научим на масата. Преобладаването на чилийската риба, особено сьомгата, осигурява нискокалорични рецепти, които са идеални за полезен апетит. Дано и за нас убие глада за цели!

Прочетете повече:

Карпачо от сьомга
Хрупкава сьомга с лимон и мента

В допълнение към омега 3, който контролира холестерола в кръвта, сьомгата има селен, който изпълнява антиоксидантна функция, като предотвратява образуването на свободни радикали, предотвратявайки преждевременното стареене.


За балансираната диета той е чудесен източник на протеини, свързани с поддържането на теглото и във връзка с приема на нужните на организма хранителни вещества.

Да говорим за тази риба със студена вода и да не си спомняме противника ни в Купата е невъзможно. Това е така, защото половината от консумираната сьомга в света идва от чилийски плен. Затова направих тази лесна и много вкусна рецепта, която може да се сервира като предястие или дори като основно ястие. Той гарантира интензивния аромат на сьомга, който се яде по естествен начин. Точно както трябва да бъде на полето.

Личността на това ястие е гарантирана от бобовете. Както самото име казва, те са по-големи от конвенционалните каперси и имат малко по-ясно изразен вкус. Те могат да бъдат намерени в стъклени опаковки в супермаркетите. Тъй като те се консервират в сол, може да искате да ги накиснете във вода за няколко минути, за да премахнете излишъка. По този начин не солите рецептата и все още избягвате скокове на високо кръвно налягане.


Сьомга Тартаре

Сьомга Тартаре

съставки 

400 г нарязана на кубчета сьомга и мазнина, нарязани на кубчета
1 нарязан лук
6 нарязани и 4 половинки
Сок от 1/2 лимон
4 половинки чери домати
Ламиниран лимон за гарнитура
Сицилианска лимонова цедка
Черен пипер и сол на вкус

Начин на поведение

Разбъркайте със сьомга, лук, бобчета, черен пипер и сол. Резервен.
Хладилник в индивидуален тиган с около 30 минути.
По време на сервиране изсушете сьомгата с лимонов сок.
Разгънете и гарнирайте с навития лимон и лимоновата кора.
Сервирайте тогава.

Вижте видеото с поетапната рецепта по-долу.

Печено филе от сьомга (Август 2020)


Препоръчано