Пусни зомбитата идват

  •  Септември 26, 2020


Пусни зомбитата идват

Липсва мотивация? В още една дестинация „маратуризъм“, която съчетава пътувания и упражнения, състезателната верига в Съединените щати кара всички да вървят правилно - и много забавно: това е Zombie Run!

Вече говорихме за някои тематични събития, като състезанието по кал, надпреварата в Междузвездни войни и шоколадовото състезание. Но този е различен. Представете си състезание, където вашият собствен живот зависи от вашето представяне. Това е шегата зад серията Zombie Run. Всяка година се предлагат 12 състезания на различни места в Съединените щати. Следващият е насрочен за 8 август в Пеория, Илинойс.

Веригата, винаги дълга пет километра, е достатъчно лека, че забавлението е гарантирано. От самото начало присъствието на зомбитата е връхната точка на тази надпревара. Независимо дали чрез индивидуално или екипно участие, идеята е всеки участник да достигне до "пълната" или "заразена" финишна линия.


Състояние се определя, ако някой от зомбитата може да премахне знамената (цветни каишки, прикрепени към талията), които бегачите трябва да носят със себе си. За да не загубите живота си или да не се превърнете в зомби, трябва да бягате - много! За да направите това, тествайте интервалното ми обучение, LIT. Само с 20 минути на ден можете да се сформите и да се сблъскате с подобни предизвикателства.

зомби

Идеята е да избягате и да запазите „знамената“, прикрепени към кръста

Вижте видеото за популяризирането на теста.

В нашем доме ПРОКЛЯТИЕ Мумии-Зомби!!! Что стало с Мэйбл??? (Септември 2020)


Препоръчано