Слухът предвижда края на една ера

  •  Може 26, 2020


Слухът предвижда края на една ера

Лошо с него, по-лошо без него. Изправени пред мълвата, че Мак Доналд планира да закрие продажбите на класическия си сандвич от Биг Мак, хиляди хора по света изразиха гнева си. Като се има предвид изборът, изглежда, че човечеството винаги прави най-лошия избор.

Прочетете повече:

Възрастен вкус - изправени пред бързо хранене, младите хора правят други решения
Пържени сме - В бързата храна по-тънките картофи не работят

Два хамбургера, сирене, сос, маруля и кисели краставички върху сусамов хляб. На брой това е 509 калории, 10 грама наситени мазнини и 2,3 грама сол, според хранителната схема на компанията - вижте тук.


Това е Биг Мак, който от 1968 г. привлича легиони фенове в мрежата на златните арки.

Истината е, че е привлякла повече.

Хилядолетното поколение, което са млади хора на възраст между 20 и 30 години, предпочита друг начин на живот. В резултат веригите за бързо хранене губят клиенти.


За да се препозиционира на този нов пазар, Мак Доналд се опитва да преструктурира менюто си, почти същото от началото на компанията.

По хранителни критерии една от промените би била елиминирането на Биг Мак. И не само той. Освен това ще бъде време за раздяла с ябълковия пай (250 ккал) и по-големите размери на порциите.

Изправена пред реакцията в социалните мрежи, компанията побърза да каже, че подобни решения не се потвърждават и че всичко това е слух.


В момента McDonald's тества по-тънки версии на менюто си в градове като Делауеър, Литъл Рок, Уако, Бейкърсфийлд, Макон и Ноксвил.

В допълнение към рязането на класиката и въвеждането на нови елементи, идеята е да се премахне използването на консерванти във всички рецепти.

От този опит се очаква, че новото меню трябва да бъде пуснато в Съединените щати през февруари.

Очевидно в отбор, който печели, изглежда подходящо да се промени, за да се поддържа благоприятният резултат.

Smart променя мнението си.

Превъзпитанието на храна по всяко време на живота винаги е необходимо и най-добре дошло.

Tricks to Polishing Metal! (Може 2020)


Препоръчано