Рев на доброто

  •  Април 16, 2021


Рев на доброто

Не е нужно да падате през нощта, за да може този клас да падне за купона. Модата сега е закуската с балада, без напитки, но с високо настроение. Здравословните менюта и упражненията са част от партито, което се провежда на различни места веднъж месечно.

Прочетете повече:

Съсредоточете се върху вас - Разсейването е най-лошият ви враг
20 минути, за да промените живота си - LIT (Lucilia Intenzivna Training)

Сцената се повтаря веднъж месечно в навес в източен Лондон. На сцената диджей. Пред него около 800 души в забавни и флуоресцентни дрехи разтърсват телата си в ритъма на електронната музика. Това, което може да ви се струва странно, е времето: 7:30 сутринта е в сряда.


Morning Gloryville е името на партито, което смесва балада с хляб и масло.

Наркотиците и алкохолът са забранени. В менюто са детокс сокове и кроасани. Някои вземат децата си. За участниците обещанието е денят да започне по различен начин. Целевата аудитория са хора на възраст между тридесет и четиридесет, първият рейв хорист, който се проведе през 90-те години.

Модата, която започна в Англия, се разпространява по целия свят. Вече има 14 града като Сидни (Австралия), Сан Фрачиско (САЩ), Бангалор (Индия), както и Брайтън и Ливърпул във Великобритания. Всяка среща има тема. Трябва да следите страницата на събитието във Facebook, за да сте информирани.


Идеята е страхотна. След като сменя дрехите, всеки отива на работа. Без махмурлук и никаква вина денят започва с по-леко тяло, изгаряне на калории и заредено с енергия от силна доза ендорфини.

Вижте няколко снимки от това парти.

добър рейв


добър рейв

добър рейв

добър рейв

LITTLE BIG - RAVE ON (prod. DENDERTY) (Април 2021)


Препоръчано