Дъждовен сандвич

  •  Септември 27, 2020


Дъждовен сандвич

За съжаление яденето на улицата или на бюрото е по-често срещано от яденето на масата със семейството. За тези, които остават на разстояние по цял ден, няма друг начин. Доставени до празните калории от бързата храна, как можете да избегнете монотонността на обедното време?

Това е шега, но изобщо не е смешно. Вече видяхме как изправянето на ястие, приготвено всеки ден, може да се нарече бавна смърт. За да спестим пари, се сблъскваме с готовите ястия механично. Прибързани и тревожни, ние не разпознаваме признаците на ситост. Освен това губим следи от размерите на порциите и, ако ги пренебрегнем, дори и с маниерите. Който страда, е балансът.

Вариантът обикновено не е толкова здравословен, но много добре може да бъде. Балансираните сандвичи, с добавени пълнозърнести хлябове, постно месо и тъмнозелени листа или дори вегетарианци, могат да заменят лека храна.


Когато се сервират творчески, става още по-добре. Това е идеята зад (или по-скоро отгоре) Jafflechute, Мелбърн Diner, Австралия. Тъй като се намира на петия етаж на сграда, тя трябваше да преоткрие услугата си, за да се справи с липсата на обществен достъп. Решението беше да хвърляме закуските, вързани с малки парашути, на хората по тротоара. Има емоционален компонент към преживяването, тъй като те не винаги удрят целта.

Със само два вида сандвичи в менюто (сирене-домат или шунка тостекс), Jafflechutes приема плащания само чрез PayPal.След като сте уредили сметката си, просто се позиционирайте върху отбелязаното "x" на пода и изчакайте. Шегата изглежда работи много добре. Толкова, че скоро в Ню Йорк ще бъде открит клон. Вижте следните снимки за това как работи - а също и на страницата на компанията.

Дъждовен сандвич


На петия етаж решението за обслужване на повече хора злоупотребява с творчество

Дъждовен сандвич

За да не се усложни, се предлагат само два вида сандвич


Дъждовен сандвич

Удивително е, че търсенето е голямо

Дъждовен сандвич

Летяща храна: След като платите онлайн, просто изчакайте закуската да удари целта.

Гледайте по-долу за подробности за тази идея в действие.

Малки титани: В готовност! + Време за приключения | Крадци на сандвичи | Cartoon Network (Септември 2020)


Препоръчано