Преносима камера, забавление също

  •  Август 8, 2020


Преносима камера, забавление също

Снимането с качество на забавните и вълнуващи моменти, когато се случват, не е задача на смартфоните. Разделителната способност и силата на тези джаджи се ограничават до първата капка вода или падането на пода. Решението е в дланта на ръката ви.

Прочетете повече:

Време е да гледаме напред - Определете поведение, което не одобрявате
Ти робот - ние се държим като iDiots

RE е камера от тип GoPro, но по-преносима и забавна от най-известния си братовчед. С форма на перископ и ъгъл 146º, той все още е водоустойчив.


Други атрибути включват 16-мегапикселовия сензор, който записва HD видеоклипове с висока разделителна способност и Bluetooth и wi-fi връзка, която ви позволява да гледате кадрите на телефона си, както и да ги споделяте в социалните мрежи. В допълнение към свързването на microUSB кабела, RE камерата има и малък визьор на гърба, който ви позволява да видите какво се поставя в рамка.

Всичко работи с един бутон, което прави операцията безпроблемна.

Изданието звучи невероятно - и е така. За съжаление, линията за придобиването му само се увеличава. На официалния уебсайт е възможно да направите резервацията, за 199 долара (около 480 реали). Първата ще бъде доставена до ноември 2014 г.

Следвайте в следното видео как работи камерата.

Камера за шпиониране с Wi-Fi и батерия IP12 | 4Sales.bg (Август 2020)


Препоръчано