Плюс размер уелнес

  •  Юли 10, 2020


Плюс размер уелнес

Всеки, който ме познава, знае, че дори да ценя фитнеса си твърде много, не съм анорексичен. И знаете, че аз също вярвам, че за да бъде в мир с тялото и духа, всеки има своето време и избор. Брандирането на бански показва, че да бъдеш добър със себе си е възможно по всякакъв начин.

Да отслабнете и да постигнете желаната форма на мечта е целта на безброй хора. Представям си, че е и ваша. Но дълго време образът на наднорменото тегло се свързваше с този на заразна радост. Тогава, с действащия естетически стандарт, това се промени радикално. Сега е трудно да разграничите образа на тънко тяло от този на щастлив човек от предразсъдъци. Остава въпросът: кой е кой?

Що се отнася до мен, отслабването ме превърна в човека, който съм днес. Но процесът на отслабване на 61 килограма без операция или лекарство, въпреки че осигурява напрегнати моменти, също ме накара да се замисля как самосъзнанието и самоприемането са част от живота. В крайна сметка в тази история взех две години.


Вярвам, че дискусията за това какво трябва да бъде и да изглежда здрава е извън равновесие. Има много общо със съдържанието. И не говоря за това колко книги чете човек, а за здравето на тялото - колко е голямо. Няма смисъл да отслабвате, ако главата ви все още е "дебела".

Видимото може дори да не изглежда толкова различно; но това е невидимото (твоят ум), което трябва да се промени. Междувременно никой не се нуждае и не бива да бъде заключен в къщата. А ако искате да отидете на плажа, още по-добре. Навън и контактът с очите със света ни помагат да мислим и да се социализираме. Имайки това предвид, марката Swimsuits For All предлага своите продукти за продажба на жени с всякакви размери, които се появяват по свой начин със същия израз на своето самочувствие. Вдъхновението е от календарите, илюстрирани преди това от топмодели.

плюс-size1

Гледайте видео с исторически образи и отзиви на моделите в това есе.

Вся правда за 2 минуты в планке ногами вверх.Выжимает до костей.Для пресса, ног, спины и рук. (Юли 2020)