Плюс размер красота

  •  Януари 25, 2021


Плюс размер красота

Отвъд недостижимите стандарти за красота, преувеличената експозиция, предоставена от социалните мрежи, ни поставя в постоянно състояние на бдение - и недоволство. Но за да бъдете добри в себе си, самочувствието е толкова важно, колкото и фитнесът.

Прочетете повече:

Мярката за истинската красота - Какво се случва, когато обменяме номера за комплименти
Ей кукла - Отделянето на истината от фантастиката не е шега

Произвежда се от 1964 г., календарът Pirelli е модна икона. За да илюстрират своите страници, фотографи като Ричард Аведон, Марио Тестино, Ник Найт, Брус Вебер, Патрик Демаршелие и Ани Лейбовиц вече са щракнали върху красавици като Наоми Кембъл, Жизел Бюндхен, Алесандра Амброзио и Изабели Фонтана.


Но за изданието за 2015 г. фотографът Стивън Майзел и стилистката Карин Ройтфелд изненадаха света, мащабирайки най-известния днес топ модел плюс размер, за да илюстрира листовката от април.

Именно с Мейзел Кандис Хъфин стана известна в корицата на редакцията на Vogue Италия от 2011 г. След корици за Harper's Bazaar и W Magazine, нейната траектория отново преминава пътя на фотографа, този път, за да постави красотата отвъд стандарта доказателства.

На 30-годишна възраст американският модел показва своите 90 килограма, разпределени на 1,80 метра височина, в реклами за Marks и Spencer и Nordstrom. С манекен 46 той получава все повече покани за работа, като тази за Pirelli.


В интервю Кендис заяви, че „да се разчита на този много уважаван календар е провокативно, защото показва, че жените могат да бъдат по-секси и по-желани, без да се налага да спазват модните стандарти“.

Въпреки измерванията, Candice гарантира, че споделя същите проблеми на тялото като всеки модел. Разликата е да си позволиш да ядеш неща, които някои дори не бива да минават. Според нея „храня се здравословно, пия зелен сок, но харесвам пържени картофи“.

Това не означава, че тънките и дълги топ модели са загубили място. Наистина изглежда, че хората по-близо до това, което виждаме по улиците, са спечелили вашите.


Съгласни сме, че докато това не компрометира здравето, грижата за формата е важна. Но за да постигнем по-добра версия на себе си, е изключително важно да имаме добра доза самооценка.

В допълнение към Candice, останалите 11 модела изглежда илюстрират това разнообразие, като се различават по възраст, произход, профил и начин на живот. Те са Адриана Лима, Наталия Водянова, Джоан Смолс, Каролин Мърфи, Анна Еуърс, Камерън Ръсел, Саша Люс, Карън Елсън, Изабели Фонтана, Ракел Цимерман и Джиджи Хадид - най-малката на 19 години.

Плюс красотата на Candice Huffine

На снимката за април на Pirelli Calendar 2015, красотата на Candide Huffine плюс

Вижте интервюто на Candice и задкулисни кадри от есето в следващото видео.

550lb Beautician Launches New Plus-Size Salon And NightClub | SHAKE MY BEAUTY (Януари 2021)


Препоръчано