Игра на Бог

  •  Юли 7, 2020


Игра на Бог

Без сърце в гърдите, ние просто движим образи. С скулптури на хора, австралийската работа на художници прави едно чудо как ценим формата, но може би забравяме същността.

От изяви Сам Джинкс разбира. С кариера в телевизията и филма, работа със специални ефекти, неговата специалност винаги е била илюзия. В резултат на впечатляващ талант, работата му излезе от малкия екран, за да спечели обществеността в зали и галерии по света. Подобно на Art Stage Сингапур - наскоро международният панаир на изкуствата посвети павилион, специално за да излага своите произведения.

Въпреки че крайният резултат е близък до божествения, Джинкс не използва глина. Хиперреалистичните му скулптури започват от миниатюри, които включват до четири опита за парче. В избраната скала се сглобява желязна рамка, като скелет, който след това се пълни със силикон, фибростъкло, смола и калциев карбонат. Следващата стъпка е посветена на прилагането на човешка коса, жица по тел. Боядисването на кожата е последната част.


В крайна сметка ние сме изправени пред портрет на нашето реално състояние на уязвимост. Посланието е съмнително, кара ни да разсъждаваме както върху загубата, така и върху естествения цикъл на нещата. От всичко това разбираме, че в известен смисъл тези, които живеят на външен вид, са музеи. Ако вашият клон не е скулптурата, пуснете маската. И погледнете промените в живота (и тялото) по естествен начин.

Игра на Бог

С човешката коса Сам Джинкс завършва скулптурата


Игра на Бог

Смола, фибростъкло, силикон и синтетична кост са някои от съставките, които придобиват форма.

Игра на Бог


„Висящият човек“: Резултатът е впечатляващ и разкрива нашата уязвимост.

Игра на Бог

Художественото произведение обмисля и излага нашия жизнен цикъл

Игра на Бог

За Jinks, новото и старото са само гума и боя

Игра на Бог

Който живее на външен вид, е музей - ако не е вашият случай, пуснете маската

Проследете в следващото видео внимателния процес на създаване на художника.

ВИТЕК СТАЛ БОГОМ! ► Doodle God |1| Прохождение (Юли 2020)


Препоръчано