Мирът е на масата

  •  Може 31, 2020


Мирът е на масата

Мир между Израел и палестинците е възможен. И започна с тиганите. Първо разкрити в Бразилия, традиционните рецепти от Йерусалим и региона, заедно с изобретения, съставят книга от готвачи от противоположни страни, но с голям афинитет.

Прочетете повече:

Диетата с пшеница - книга, която беше 50 седмици сред най-четените, е спорна
Ученето е малко - няма ограничения за тези, които искат твърде много

Обичам етническата кухня и обръщам специално внимание на близкоизточната кухня - вижте моята рецепта за арабски ориз тук.


Но за един от най-говорените за региони, малко се знае за неговата кухня. С поглед върху рецептите на Йерусалим от преди създаването на Израел, готвачите Йотам Отоленги (израелски) и Сами Тамими (палестински) са създали, за да разкрият застрашено съкровище.

Един израелски и един палестински, готвачите изследват вкусовете и съставките на произхода си, за да проследят рецептите, практикувани от всички в светия град.

Резултатът е история, култура и 120 рецепти - разбити на зеленчуци, семена и зърнени храни, супи, пълнени, месо, риба, осолени тестени изделия, сладкиши и десерти и подправки.


Книгата има над 600 000 екземпляра, продадени по целия свят. И сега става дума за Бразилия, преведена на португалски език и редактирана от печат Panelinha.

мир на масата

С отделни детства авторите са партньори в лондонски ресторанти


мандариново пиле

Една от рецептите на книгата, мандариново пиле и арак

Вижте интервю с авторите по-долу.

Peaceful Meditation - Relieve Mental Fatigue - Ego Suspension and Rest Aid (Може 2020)


Препоръчано