Плащане на греховете

  •  Юли 7, 2020


Плащане на греховете

Новогодишното обещание се плаща така. В пълен карнавал. И точно в Светата земя. След 50 дни ще има друго издание на маратона в Тел Авив, най-модерният град в Израел. Дестинацията е далеч - идеална за започване на сезона с цялата газ.

Маратонът в Тел Авив се провежда в петък, 28 февруари. Датата, насред нашия карнавал, благоприятства пътуването и предизвикателството. Още повече, ако вземем предвид сценария. Тел Авив приема повече от 1 милион туристи всяка година. С красиви пейзажи и много млади хора по улиците, това е най-оживеният град в страна, който цени традицията.

Пригответе се да пътувате 42 км по красивата брегова линия на града. Ако сте много настоятелни, можете да изберете да участвате в паралелни събития като полумаратон или 10 км. Веригата е 100% плоска и с високи температури. И това не плаши много. В края на краищата, през 2013 г. имаше 35 хиляди участници, тичащи до 150 хиляди зрители, които подкрепят през цялото време с много купони по улиците.


Празникът може да бъде между 450 бара и 1320 ресторанта в града. Стигането до там изисква връзка в Европа, в приемащите страни на Turkish Airlines, Air France или British Airways. Хареса ли ви? След това бягайте, за да се регистрирате. Отброяването е започнало!

Плащане на греховете

Да плаща за греховете в Светата земя


Плащане на греховете

В цирка, 14км сам на ръба на Тел Авив

Плащане на греховете

За колекцията: спечелен медал в далечен маратон струва повече

ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА 2 ЕПИЗОД 1 ТРЕЙЛЪР БГ СУБ. (Юли 2020)


Препоръчано