Рай е тук

  •  Април 16, 2021


Раят съществува

Не е нужно да умирате, за да стигнете дотам. Да, раят съществува и се нарича Едем. Хотел, построен на гледката, доминира в залива Сен Жан. От 1940 г. тази невероятна дестинация посреща известни личности с лукс и изключителност в Сейнт Бартс.

Пред очите тюркоазното Карибско море се извисява над коралови рифове, между белия пясък и кристално чистите води на залива Сен Жан. В съседство са два плажа и комплект вили за късметлиите. За ядене, най-добрият ресторант в тази част на света.

Това е скалата Eden at St Barths. Луксозна дестинация от 40-те години на миналия век, когато това е било плажното имение на летци и летци Реми де Хаенен, емблематичната сграда винаги е получавала знаменитости. В златната ера на киното, той на практика беше вторият дом на звезди като Хауърд Хюз, Грета Гарбо и Робърт Мичум.


Днес на разположение са само 34 места за настаняване. Те са апартаменти и частни вили, декорирани от уникалния стил на собственичката, Джейн Матюс. Удобствата разполагат с цял модерен комфорт, съчетан с удобства, предоставени от българи.

Всяка вила е тематична и предлага различни атракции. Във Вила Рокстар, например, гостите имат звукозаписно студио, вана със златно покритие и частна фитнес зала. Във Вила Нина ще намерите художествена галерия, киносалон, два басейна, Mini Cooper за обиколка на острова, посветен иконом и готвач, за да направите престоя си уникален.

За хранене ресторантът On The Rocks и плажният клуб Sand Bar предлагат горещи точки за пробване на ястия, създадени от известния готвач Жан-Жорж Вонгерихтен. Небето наистина е за малкото: дневната ставка варира между 15 и 20 хиляди долара.


Вече сме представили тук други дестинации, толкова красиви и ексклузивни като тази. За да продължите да мечтаете, прочетете тук.

О-рай-там нощ

Изградена на върха на скалата: гарантирана гледка от всяка стая


О-рай-там плажа

Един плаж вляво, един вдясно: кой да изберем?

О-рай-там-ресторант

Храната се охлажда, докато гостите се наслаждават на гледката

Рай-съществува-рокстар село

Детайли за зоната за отдих Villa Rockstar

О-рай-там-плажен клуб

За да се насладите на плажа, цялата структура на плажния клуб

Вижте видеото, представящо хотела.

Наташа Королева Сиреневый рай (Април 2021)


Препоръчано