Раят съществува

  •  Август 9, 2020


Раят съществува

Трудно е да стигнеш до там. И после още повече да си тръгвам. Сейнт Китс, известен още като Сент Китс, е най-изолираният и най-слабо развит карибски остров. Рай за кайчара, за да се наслаждавате бос и добре с живота.

Естествена красота с бели пясъчни плажове и почти девствено тюркоазено море. От училищните книги остров Сейнт Китс се намира в Централна Америка. Открит от самия Кристофър Колумб през 1493 г., спечели името си. Но той не е колонизиран до идването на англичаните (1623 г.), които го използват за доставка на захарта, която доставя Европа. В историческата основана във Франция столица Басетер можете да посетите мрачното минало на подземията, където роби чакаха да бъдат търгувани на Централния площад. Има и крепостта Brimstone Hill. Други адреси в центъра включват имена като Piccadilly Circus и Pall Mall.

Далеч от всичко това „суматоха“, за да стигнете до плажовете, трябва да вземете колоритния влак, който се изкачва по склоновете на планината под звука на евангелски хор. Отгоре вече можете да видите синята линия на морето, където се намират хотелите. Те привличат повече от хората: видовете маймуни от африкански стил vervet, внесени като домашно животно, са навсякъде. И подобно на филмите те крадат онова, което предстои, от камери до портфейли и паспорти.


Културното наследство присъства в менюто. Ресторантите са прости и смесват местни жители и туристи около риба, морски дарове и типични ястия като Mahi Mahi - риба, сервирана с местен пипер и бананови патладжани. За тези, които предпочитат по-луксозната част, голф зелените, курорти като Marriott и чисто новите Park Hyatt и яхтени пристанища са навсякъде - просто си позволете. Хареса ли ви? От Бразилия най-добрият начин е да следвате полетите, които заминават от Мексико Сити. Пътуването отнема 5h30.

Със сигурност тази съдба попада в категорията „дигитален детокс“, която разгледахме в предишната статия. Тоест, идеално за разединяване и наслада!

Раят съществува


Частта от плажове и курорти

Раят съществува

Историческата страна на острова е навсякъде.


Раят съществува

Курорти All Inclusive, така че няма от какво да се притеснявате

Раят съществува

Толкова е усамотено, че с влак

Раят съществува

„Изгубени“: Сейнт Китс е трудно да се намери и още по-трудно да се напусне

Гледай онлайн Heaven Is for Real / Раят съществува 2014 Myonlink.info (Август 2020)


Препоръчано