Организиране на веселието

  •  Юли 3, 2020


Организиране на веселието

Карнавал е - но не е каша! Разбира се, по празници ние сме необичайни. И се губят много калории, тъй като зад електрическото трио само тези, които са умрели, няма да отидат. Но толкова много идват, заедно с напитки и нередовни часове. Искате ли да знаете как организирам почивката си?

За перфектно планиране, нека продължим по части. На първо място си струва да помислим за „преди” на веселието. Докато сте на загряване, уверете се, че имате храна, която е богата на сложни въглехидрати (помислете за пълнозърнести хлябове и тестени изделия), които ще ви заредят с енергия.

Вече напуснах дома - сега какво? За да следвате триото или блока, без да пресичате самбата, ще ви трябва качествена храна, която е готина, има добра енергийна плътност и е лесна за пренасяне. Добри молби за „по време“ са цели бисквити, сушени и дехидратирани плодове (в чипс) и сокове от консерви (предпочитайте версии без захар, тъй като вече има фруктоза).


До края на деня на алеята си струва да направите електролитна подмяна с кокосова вода или добър сок за детоксикация (вижте рецептата тук). Също така не забравяйте да консумирате малко протеини по пътя към дома - например кутия с шоколад и преработени сирена (тип Polenguinho). И още повече протеин, когато се приберете, за да си възвърнете мускулната тъкан. За да разберете колко да вземете със себе си, помислете, че за добро парти за слънце може да са ви необходими поне 50 г въглехидрати и 500 мл вода на час!

А бирата? Възползвайте се от съвета ми, за да „отслабнете“ тази вкусна напитка, която оставя бирата ви просто40 калории - четете тук.

Винаги следвам тези съвети, но тази година реших да пътувам. В този карнавал ще бъда на Изток, между Дубай, Хонконг, Макао и Абу Даби. Тоест, далеч от рутината! Така че, изчакайте новини тук на сайта.

Малки титани: В готовност! | Битката за рождения ден | Cartoon Network (Юли 2020)


Препоръчано