Сега ти трябва само

  •  Януари 18, 2021


Сега ти трябва само

Кросфит и калистеника проповядват използването на собственото си телесно тегло, за да се определи. За да се сблъскате с някой от тях, нямате нужда от обучение или фитнес зала. Проследявайки тази тенденция, Reebok стартира новата си кампания с видео, което насърчава и вдъхновява да слезе от дивана.

Прочетете повече:

Няма повече извинения - упражнения за тренировки извън салона
Запознайте се с burpee - Научете как да правите перфектното упражнение

Забравете преувеличеното поклонение на тялото и очите, фиксирани на подиума.


В ежедневието, когато можем да посветим ценни минути на рутина на физически упражнения, нашите цели съответстват на тези на професионалните спортисти не за резултати, а за заслуги.

Като днешната глобална комуникационна платформа, компанията за спортни книги Rebook работи върху концепцията „Бъди по-човечен“.

Целта е да се съсредоточим върху тези, които се сблъскват и разширяват ограниченията си не само по естетически причини, но в името на подобренията, които упражненията могат да донесат на здравето и ума.


За разлика от състезатели като Nike и Adidas, които провеждат кампании с участието на професионални спортисти, британската компания се стреми да мотивира обикновените хора, които се сблъскват с фитнеса или бягат на плажа или парковете с насърчаване на собствените си цели.

Освен комерсиалната, Reebok пуска и уебсайта Be More Human Online Experience. Идеята е да се предоставят уелнес информация и инструменти за насърчаване на всички по пътя към фитнес.

Рекламата е създадена от агенцията Venables Bell & Partners от Сан Франциско (САЩ). Премиерата е насрочена за ценната почивка на Super Bowl в неделя, 1 февруари.


В него виждаме хората да стават по-добри в това, което са в живота чрез спорт.

Това е съветът за тези, които се нуждаят от тласък, за да завържат маратонките си и да отидат на разходка, с малки снимки, по един блок по едно. Вижте моята тренировка LIT - вижте тук.

Или за тези, които предпочитат сами да се изправят пред поредица от няколко минути, които да правят у дома - вижте тук.

В крайна сметка е февруари и това важно новогодишно обещание не може да бъде забравено скоро.

За добра мотивация, гледайте следния филм.

Eva Parmakova - Lipstick (Official Video) (Януари 2021)


Препоръчано