Не виновни юфка

  •  Юли 9, 2020


Не виновни юфка

Какво ще кажете да опитате чиния с тестени изделия без най-малка следа от вина? Мама Миа! Всъщност изразът трябва да е "arigato". Благодарете itokonnyaku, юфката, която идва от Изток, за да ви помогне да отслабнете.

Веднага ще ви кажа тайната: юфката itokonnyaku няма въглехидрати!

Взета от коняк корен (типичен за Япония), това е храна, съставена само от вода (97%) и глюкоманан (3%) - разтворими фибри, които по време на храносмилането се удвояват по размер в стомаха. С това той се задоволява лесно, като не ви позволява да прекалявате с повече калорични храни. Лесно можете да го намерите на източните пазари. Всеки пакет дава две порции макаронени изделия с невероятни 4 калории всяка. Със сос и всичко това, ястие с паста коняк, както се нарича още, носи само 100 калории.


Но, внимание! Хранителната стойност на коняк е ниска. Не осигурява значителни количества протеини, въглехидрати, мазнини, витамини или минерали. Затова трябва да се комбинира с други храни, съдържащи тези хранителни вещества. Също така избягвайте преяждането. Поради фибри, той може да има слабително действие и по този начин да наруши усвояването на витамините.

Въпреки че индикацията е да го правите в японски стил (със соев сос и сотени зеленчуци), препоръчвам да го използвате като основа на италианска рецепта. Вече тестван и даде суперсерте!

За да ви помогнем да се преборите с баланса, разгледайте моите съвети, като най-добрият начин да приготвите традиционните тестени изделия. Искате повече съвети? Кликнете тук или продължете да разглеждате моя сайт!

АСМР ???? МАНИКЮР В УЖАСНОМ САЛОНЕ ???? Пародия | ASMR WORST REVIEWED NAIL SALON (Юли 2020)


Препоръчано