Без извинения да не тичам

  •  Юли 9, 2020


Без извинения да не тичам

Изглежда, че говоря много за бягането, нали? Наистина го правя. Бягането е всичко добре: нямате нужда от учител или фитнес зала, можете да бъдете боси на плажа или в парка. И няма недостиг на цели. В края на месеца започва пистата на полумаратон Asics. И сега, какво липсва?

За тези, които имат дъх, полумаратоните са следващата цел. В същото време това е предизвикателство, но не толкова напрегнато като маратон. Това не означава, че подготовката на чорапите е лесна и може да се извърши без планиране и качество.

През март започва новият сезон на цирка на Golden Four Asics. Тестовете са планирани за четири столици на Бразилия. Първият етап ще бъде в Порто Алегре. А етапът в Сао Пауло ще бъде през август. За други дати вижте статията на Mizuno Circuit.


За да можете да завършите, трябва да сте в течение. В останалите месеци се изправете пред необходимите интервални тренировки, на наклон и много стрелба.

Добър саундтрак, подбран от учените, който вече споделяме тук, докато не помогне. И кой знае, с моето обучение LIT - Lucilia Intensive Training, дотогава не се вълнувате да участвате?

Без извинения да не тичам

Следващи стъпки

Порто Алегре - 03/23
Рио де Жанейро - 06/04
Сао Пауло - 08/03
Бразилия - 09/11

Филипп Киркоров и Николай Басков - Извинение за Ibiza (Kanye West & Lil Pump parody) (Юли 2020)


Препоръчано