Нощ в музея

  •  Юли 12, 2020


Нощ в музея

Все по-често пътуването до готини дестинации просто не е достатъчно. Трябва да се гарантира опит. Какво ще кажете за закуската във Ватикана или вечерните коктейли сред динозаврите в Лондонския природонаучен музей? Преди да опаковате, разгледайте някои предложения за тези обиколки.

Подминах сцената на посещение на музеи. Линиите винаги са огромни и не можете да се насладите на нищо с толкова много хора отпред. Но когато времето е различно и се ограничава до по-изключителни групи, се вълнувам. Някои музеи и институции предлагат това алтернативно програмиране, като например „Хималайските петъци“ на Музея на изкуствата „Рубин“ в Ню Йорк, където гостите гледат представления и ядат типична азиатска храна.

И така, вече записах няколко тура за следващите си пътувания. И сега ще споделя най-интересното с вас.


Лондон

Природонаучен музей

Нощ в музея

Природонаучният музей на британската столица предлага няколко варианта след часове. Като Night Safari With MasterCard, който изследва плакатните шоута в красивата сграда с малки групи и напитки с музейните учени в края. Има и The Dino Snores за възрастни, които буквално нощуват в музея, вечеряйки и закусвайки на следващия ден сред скелета и реплики на динозаври в натурален размер. Забавно изглежда е обиколката на Sce Scene Live, където групата се опитва да разреши мистерия. Между тях изскачащите барове и ресторанти изскачат по пътя за изненадваща оферта, преди да продължите.

Музеят на сър Джон Соун

Нощ в музея


Музеят на сър Джон Соун: На ​​първия вторник на всеки месец домът на този архитект и основател на Кралския институт на Великобритания отваря за вечерни посещения, всички запалени от свещи и полилеи, от 18:00 до 21:00. Билети само за първите 200, които се появят.

Лондонска кула

Нощ в музея

Лондонската кула: Там, където бяха обезглавени за кралици, обиколката на кулата Twilight промотира гъши неравности. С настъпването на нощта обиколката обгражда камари, камери за изтезания и екзекуции, като гидовете за герои разказват ужасни истории.


Ню Йорк

Музей на съвременното изкуство

Нощ в музея

Музей на съвременното изкуство: За изключителна програма с приятели в Голямата ябълка, какво ще кажете за затварянето на MoMa за частно посещение? Вземете до 10 приятели и изберете дали предпочитате обиколката преди отварянето на музея или след затваряне, за да се изправите пред работата на майстори като Анди Уорхол или Ван Гог.

Американски природонаучен музей

Нощ в музея

Филмът е направен тук. И програмата наистина съществува. Единственият проблем е, че влизането е ограничено за деца от шест до 13 години. Американският природонаучен музей предлага истинска нощ, в която децата лагеруват и чуват истории от мониторите.

Гугенхайм

Нощ в музея

Нощта е любопитно дете по време на популярното турне на Гугенхайм Art After Dark. Тук можете също да затворите музея за гости на екскурзоводско обслужване на изложбата на плакати. Много фантазия!

Рим

Колизеят

Нощ в музея

Ще чуете рева на лъвове при тази нощна обиколка на Колизеума. Обиколката на Тъмния Рим посещава места, недостъпни за туристите, като рововете, където гладиаторите очакват дестинацията си. Магически!

Ватикана

Нощ в музея

Това е смешно, защото масата е толкова пълна, че ще бъдете изкушени от греха на лакомия. Когато сте в Рим, планирайте да закусите в Pinecone Courtyard, една от вътрешните градини на Ватикана. Менюто обединява италиански и континентални специалитети за закуска, като готвач за палачинки, за да захрани енергията ви.

Night at the Museum (5/5) Movie CLIP - Slapping the Monkey (2006) HD (Юли 2020)


Препоръчано