Музикална песен

  •  Август 9, 2020


Музикална песен

Когато звучи мотор, трябва да сте наясно. Или камбаната, която означава предстояща авария, или предавките в действие, което представлява приближаването на велосипедист. Но за тези, които всеки ден са кльощави, това е чиста музика. Наистина.

Американецът Флип Бабър е звуков дизайнер и фанатик за велосипеди. За тези "качества" беше избрана от агенцията Goodby, Silverstein & Partners, за да състави следата на рекламна марка за специализираната марка, която също се продава в Бразилия. Идеята беше проста: направете коледен филм с музиката на Чайковски за балета "Лешникотрошачката". Беше усложнено само от специална заявка от клиента музиката да се изпълнява не с инструменти, а с части за велосипеди и части от нейното производство.

За да изпълни заявката, музикантът, който професионално минава по прякор Johnnyrandom, записа часове и часове звуци. При търсенето на различни звуци бяха използвани различни модели пътни и планински велосипеди. Резултатът е любопитен и вдъхновяващ. Съветът е да поставите пистата в плейлиста и да отидете да карате ... колело, разбира се. Песента, озаглавена Bespoken, е достъпна за изтегляне чрез iTunes.

Гледайте по-долу видеото, което представя процеса на създаване на музика.

И погледнете произведената реклама.

" Песен за музиката " (Август 2020)


Препоръчано