Кална раса

  •  Септември 26, 2020


Кална раса

Знаете ли онази история за излизане от зоната на комфорт? Когато става въпрос за бягане след фитнес, състезанията с кал са материализация на този съвет. За да се сблъскате с тези схеми, трябва да имате смелост, подготовка и същото в добро настроение.

Забравете премиерата на нова визия. И премахнете отметката от маникюра. Новата мода за фитнес са калните състезания. Сезонът започва и първите вече са насрочени, например Warrior Dash, който се провежда на 1 февруари в селската Флорида (САЩ). Или може би състезание само за нас момичета? Веригата "Мръсно момиче" се отваря следващия 22 март в Калифорния.

При този тип състезания, веригите са изградени на неравен терен, където са монтирани военни препятствия. Ако не вали, организаторите ще накиснат мястото, тъй като важното е, че има лепкава настилка. Тоест, много кал!


Ако искате да вземете вкъщи медала за участие, ще трябва да настържете. Наистина. По време на курса спортистите трябва да бягат, да плуват, да ходят, да клякат, да пълзят и дори да се плъзгат покрай препятствия като студена вода, огън и бодлива тел, за да стигнат до края на курса. С по-малка конкурентоспособност и повече дружелюбие, тези състезания привличат все повече хора, които са били обезкуражени от улични събития. И те обединяват тренировки, приятели и пътуват в един пакет. За да сте готови, проверете моето обучение за интервал LIT, което ви подготвя с 20 минути на ден. Ако едно от тези състезания е вашият дебют, вижте Ръководството за първата ви улична надпревара веднага. И силата може да е с вас!

Ето списък с топ 5 вериги, които се случват в чужбина.

Спартанско състезание: Следващо състезание на 2/8, Аризона.


Warrior Dash: Следващо състезание 1/02, Флорида.

Надолу и мръсно: Следващо състезание 13/04, Лос Анджелис.

Muddy Buddy: Следваща надпревара 26/04, Калифорния

Мръсно момиче: Следваща надпревара 03/22, Калифорния

2019.03.15 - Женитьба Господа Нитьянанды (Амбика кална) - Бхакти Вигьяна Госвами (Септември 2020)


Препоръчано