Огледало, моето огледало

  •  Август 9, 2020


Огледало, моето огледало

Сред най-големите критики към вашата красота е себе си. Само 4% от жените по света се чувстват красиви. Кампанията с полицията на ФБР показва, че в очите на тези, които обичаме и дори непознати, ние сме красиви!

Ако работното самочувствие е в списъка ви с приоритети за 2014 г., можем да кажем, че сте започнали добре. И не е от днес. Всъщност ние правим много по-трудна картина на себе си от всеки друг. За да докаже това, марката Dove провежда кампанията „Портрети за красота“, която се превърна в едно от най-оживяващите видеоклипове в интернет историята.

Зад завесата полицай от ФБР, специализиран в криминалистическото изкуство, направи говорими портрети въз основа на собственото описание на хората. Разкритите подробности бяха дължината на косата, формата на главата, формата на брадичката и поразителните черти. След това направи други, като слуша описанията, предоставени от непознати. Разликата между едното и другото, напълно записано в следващото видео, е поразително.

Посланието е ясно: трябва да сме по-уверени в естествената си красота. Ако това беше проблемът, нека да преминем към следващия елемент в списъка. Да дойдат нови предизвикателства!

NADYA KAZAKOVA - MOETO AZ / Надя Казакова - Моето аз, 2014 (Август 2020)


Препоръчано