Нека оранжевата сила да бъде с вас

  •  Август 4, 2020


Нека оранжевата сила да бъде с вас

Няма повече едночасови класове, работещи върху едни и същи мускулни групи. Монотонността на конвенционалните фитнес тренировки нито анимира, нито дава резултати. Кой няма да се дразни от подобна ситуация?

Прочетете повече:

Тренировка Нова - Запознайте се с метода на Shockwave
Академиафобия - Защо толкова много хора бягат от този ангажимент?

С много оборудване, огледала и карти и селфи навсякъде, традиционните фитнес зали губят интерес към тези, които търсят бързи резултати.


Точно тогава тренировките със смесен режим, наречени Crossfit, започнаха да печелят привърженици. С гуми за камиони за повдигане, въжета за катерене и торби с пясък, които да носите на гърба, тренировката остави монотонността, за да спечели популярност.

Поради интензивността на класовете си и цвета, избран да го представи, Orange Theory Fitness е един от методите, който привлече най-голямо внимание.

Идеята зад тренировките, които смесват дейности като бягане, гребане и тежести, е да се тренира едновременно цялото тяло.


Докато личното ви насърчава да се включвате повече и повече в клас, усилията ви се измерват и се показват в цвят на стенен екран в салона. Целта е да останете оранжеви и да останете там колкото е възможно по-дълго: колкото по-добра е работата ви, толкова по-близо до нея.

При едночасови класове всеки режим трябва да се прави в 20-минутни снимки. Постигането на „оранжевата зона“ не само изгаря повече калории, но ги задържа по-дълго. Това е резултат от ускорения метаболизъм, който продължава до 36 часа по-късно.

Обещанието е, че тренировъчната сесия ще насърчи разхода на енергия от 500 до 1200 калории.


В Бразилия все още няма оранжева академия за франчайзинг. За сега потърсете мотивацията в други цветове.

Than-оранжево-сила-е-с-ти-мотивация

Мотивация: „Мислех да се откажа, но след това тичах по-силно. С пълна сила ”

Вижте следното видео как работи методът.

Вещта, използвана на корицата на тази история, е герой от комикси от вселената на Marvel.

НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС! BEAT SABER VR! (Август 2020)


Препоръчано