Луксозен оазис

  •  Юли 8, 2020


Луксозен оазис

Съдбата е пустиня. Той е далеч и не е лесно да се достигне. Но за да посрещне гости, търсещи ексклузивност, хотелската група реагира. След 18 месеца строителство през април отваря луксозен СПА център на частен остров в Катар. Просто не забравяйте слънцезащитния крем.

Именно когато той откри своите запаси от нефт през 40-те години на миналия век, Катар започва да променя лицето си. Днес една от най-богатите страни в света, столицата й Доха се превърна в луксозна дестинация за малцина. Които искат още повече ексклузивност. За да предложи високи стандарти на онези, които трудно правят впечатление, Anantara е построила частен остров, за да приюти новия си СПА център.

Разположен на 11 километра от центъра на Доха и само на 20 минути от летището, остров Банана е построен за година и половина, за да бъде домакин на начинанието - Anantara Doha Island Resort & Spa. около басейна или дори във водните вили. На неговите 13 хектара са разпределени четири басейна, същия брой ресторанти, спа, фитнес център, голф игрище и кино. И тъй като това е остров, акцентът са плажовете, със съоръжения за отдих за семейството, както и за водни спортове и гмуркане с корали. За тези, които пристигат с лодка, са на разположение и съоръженията на пълно пристанище.


Направете своята резервация сега. Хотелът, който се отваря през април, има лимит от 141 резервации.

Луксозни водни вили Oasis

Изглед от хотела, подчертаващ водните вили


Луксозен оазис

За да бъде домакин на Anantara Doha Island Resort & Spa, Banana Island е построен за 18 месеца

Луксозен оазис


Един от вариантите за настаняване са бунгалата на басейна

Луксозен оазис

В допълнение към плажовете, има четири басейна за освежаване и релакс на гостите.

Луксозен оазис

Луксозна структура само за 141 резервации

Луксозен оазис

Тихото лице към Персийския залив ви очаква

Тристаен апартамент на морския бряг в Оазис Вип Клуб / Oasis VIP Club (Юли 2020)


Препоръчано