Поглед към бъдещето

  •  Юли 12, 2020


Поглед към бъдещето

Обичам технологична иновация. И като чух за Google Glass, отидох да го проверя по време на представянето на пазара в Лас Вегас. Сега те стартират приложения за този инструмент, които ще променят начина, по който виждаме света. Какво ще кажете да погледнете?

Първият ми контакт с този малък компютър със зрелищна форма беше по време на CES, най-голямото технологично изложение в света, което се проведе през януари тази година. От това, което можете да видите, това изобретение ще промени нашето виждане за бъдещето. Това е така, защото е пристигнало.

За съжаление, те все още не са за продажба. Само тези, които получават покана, могат да влязат в ред, за да получат първите умни очила. Но разбира се, много компании вече разглеждат този потенциален пазар. В резултат на това приложенията, направени за Google Glass, вече нарастват.


Съвместим с iOS и Android, Google Glass позволява на потребителите да използват някои функции на своите телефони чрез гласови команди и сензори за движение на очила, като извършване на разговори, публикуване на изображения във Facebook, изпращане на имейли и SMS и правене на снимки.

Изобретението добавя към реалността виртуален информационен слой. В този сценарий, наличен за дясното око, се показват приложения, с програми, които помагат на всичко - от готвене до поддържане на будния драйвер. Но все още не можете да отидете далеч. При интензивна употреба, устройството може да стои само на час от контакта.

В момента стъклото е в етап на тестване и може да бъде закупено само с покана от Google. Ако сте един от избраните, трябва да платите такса в размер на 1500 щатски долара (около 3600 R $) и да го премахнете лично в Съединените щати. Очаква се да излезе на пазара в края на 2014 г.


Запознайте се с едно от 50 приложения, които вече са стартирани за тази нова платформа.

Шофирай безопасно

Поглед към бъдещето

Когато открие по-продължително мигане, приложението Drive Safe поддържа водача буден с звукови предупреждения и визуални стимули.


Всички готвачи

Поглед към бъдещето

С All The Cooks всеки ще бъде готвач: гледайте практически, безплатни видео рецепти за готвене.

Слово обектив

С Word Lens просто погледнете текст на друг език, който ще видите на португалски или на езика, който искате.

Winkfeed

бъдеще

Това приложение следи новинарски сайтове: в средата на стадиона например можете да „видите“ информацията за играта

Прогресия, медитация с Ангелите, поглед в бъдещето (Юли 2020)


Препоръчано