Търсите кралици

  •  Юли 13, 2020


Търсите кралици

Столицата на Франция се сдоби с дворец. Сега остава само крале и кралици. Кой се класира? Реновиран дворец за шест години и струващ над милиард реалии, обещава незабравимо настаняване в сърцето на Града на светлината.

Той направи епоха в Belle Époque. Със своите концертни кафенета, балети, опери, театри и булеварди Париж беше в разгара си като продуцент и износител на култура от края на 19 век до 1920 г. В центъра на атракциите беше хотел Majestic. Толкова красив и луксозен, той е избран за германски щаб, когато окупират града по време на Втората световна война. След тази траектория тя изпадна в забрава. Дори да влезете в забележителностите на хотелската група Peninsula.

Въпреки че моят дом в Париж е Plaza Athénée, бях любопитен за дългоочакваното откриване на първия хотел на полуостров в Европа. В моите набези в Азия, аз винаги се предавам на качеството на престоя в отделите на марката. От 1 август ще дойде ред на европейците да познаят този чар с откриването на Парижския полуостров.


Местоположението на Авеню Клебер е на метри от Елисейските поля и Триумфалната арка. Има 200 стаи, 43 апартамента, панорамна тераса, пет ресторанта и СПА център, с впечатляващ закрит басейн. Не знам кога още, но адресът вече е в списъка ми за следващото пътуване.

Търсите кралици

Открит през 1908 г., хотел Majestic е поет от германците през Втората световна война.


Търсите кралици

Луксът на полуостров Париж започва във фоайето

Потърсете в крак кралици тримесечие


На Авеню Клебер има 200 стаи като тази и още 43 апартамента

Търсите кралици

Спа басейна добре обобщава атмосферата на хотела

Вижте видеото, което представя полуостров Париж.

Снежната кралица - приказки за деца на български (Юли 2020)


Препоръчано