По-лека дори на сметката

  •  Октомври 30, 2020


Вече видяхме, че семейното хранене е начин за отслабване. Но не бъдете толкова развълнувани - ефективността на тази диета се препоръчва за деца, които по този начин развиват своята хранителна информираност. И дори родителите печелят с него.

Изследване на Университета в Илинойс разкрива, че децата, които се хранят със семейство на маса, е по-малко вероятно да развият проблеми с теглото в бъдеще. Наблюдавайки примера на възрастните, те се научават да разпознават кога са заситени. Тоест, когато ги вземем от предната част на телевизора, те трябва само да спечелят.

И когато образованието за храна на малките е добре направено, комплиментите идват на родителите. Буквално. Когато получиха сметката за ресторанта, Дейли и Алисия Уелш бяха изненадани. Безапелационно, те спечелиха отстъпка от 5 долара за общите разходи в Carino Japanese Bistro в Канада.

Причината беше описана в акаунта: „добро поведение на детето“. Горди от отношението на малката им Еви, на малко над една година, родителите й публикуваха снимката на билета в социалната мрежа Reddit, заедно с коментар, че получаването на доброта е като печелене на 10 за доброто образование, което дават на дъщеря си. Добрият пример е записан - и на двете части.

Български обичаи, които са ПО-АБСУРДНИ дори и от ХЕЛОУИН (Октомври 2020)


Препоръчано