Уроци на един творчески ум

  •  Април 4, 2020


Уроци на един творчески ум

Биз Стоун е неспокоен човек. Виж теб. В началото на интернет той помогна за структурирането на Google. Оттам той излезе, за да създаде Twitter. Сега е в друга. В книга, издадена тази година, той разказва как можем да използваме творческото мислене, за да трансформираме живота си.

Според списанието екип, той е на 38 години, един от най-влиятелните хора в света. Вече избран „Nerd of the Year“ от списанието GQ, И всичко това само със 140 знака. Разбира се, това е препратка към най-голямото му творение, Twitter. Тази социална мрежа направи революция в начина, по който общуваме, и все още остава основният канал за комуникация между хора, компании и правителства. Но за такъв динамичен човек това е всичко минало. Сега Стоун управлява собствената си търсачка, Jelly. Според Biz Stone, Jelly се ражда като нова форма на изследване, където знанието е по-важно от информацията - изтеглете го безплатно тук.

Добрата новина е, че освен да се възхищаваме и взаимодействаме с резултата от вашата работа, сега можем да научим как работи блестящият ви ум. И приемете някои идеи за стимулиране на бизнеса, кариерата и живота.


Това са примери, базирани на личната и професионална история на този млад талант, който съставя книгата Things a Little Bird Me Me - Confessions of the Creative Mind (Изповед на творческия ум). Създадена през 2014 г., това ново произведение на Стоун сочи ценни уроци, включително:

• Може би е време: могат да се създадат възможности.

• Забележителните творби се срещат, когато се откажем от традиционната мисловна линия.


• Творчеството никога не свършва.

• Питането е безплатно.

Емпатията е основата на личния и професионален успех.


Вдъхновяваща, проста и ясна, книгата няма прогноза за излизане в Бразилия. Ако, като Biz Stone, не можете да чакате нищо, можете да закупите цифрова версия от AppStore.

Силата на творческото мислене

На 38 години Biz Stone се смята за един от най-влиятелните хора в света.

Литература 9 класс (Урок№14 - Александр Сергеевич Грибоедов. Русская литература в оценке критиков.) (Април 2020)


Препоръчано