Легитимно усилие: Това е стената на Китайския маратон

  •  Април 16, 2021


В страната на копията поне едно настроение не може да бъде фалшифицирано. Китайският маратон на стената е звездата на "маратонския туризъм", което наричат ​​ваканционни пътувания с състезателно събитие. Това е най-далечното, за което сме говорили тук - и може би най-трудното.

Изглежда прекомерно, но тук целта от 10 000 стъпки е изпълнена само при загряване. Вече говорихме за най-красивия маратон в света, за кенийската тайна и дори за ултрамаратон. Но когато става въпрос за трудности, ги преодолява всички. Има 5164 стъпки към славата: това е Маратонът на Китайската стена, който ще се проведе на 17 май.

Това е физически изтощителен тест. Това е 8 часа бягане, на 45-километров курс, с неравни стъпала и много стръмни рампи. През 2013 г. от 140 спортисти от десетки регистрирани страни, включително 30 жени, само 15 стигнаха до финала в рамките на определения от организаторите срок (осем часа). Стартът се провежда в 8:30 ч. В провинция Тияндзин. Температурата в началото на теста е 15 градуса и може да достигне до 30 градуса. Освен основното състезание е възможно да се изправите и на полумаратона или на 8,5 км. Вижте снимките на страницата на състезанието - изглежда, че усилието си заслужава!


Забележете как винаги говоря за тичане? Това е така, защото тази практика е проста и достъпна за почти всички. И ползите са огромни! За да започнете, консултирайте се с вашия лекар. Ако всичко е наред, започнете бавно и бавно ускорявайте през малки участъци. Спрете, вървете за малко и възобновете бързата предавка. С течение на времето бързите разтягания стават по-големи и сте готови, така че можете да пускате по цялата верига. Вижте моите интервални тренировки, LIT - Lucilia Intensive Training. С него можете да се подготвите за уличните състезания само с 20 минути на ден.

Китай старт

Уверени усмивки: със средна температура от 15 градуса, всеки започва състезанието добре


Китай плот

След почти 6000 стъпки е трудно да се оцени хилядолетната гледка към Великата китайска стена.

Китай медал

Това е законно: спечелването на този медал си струва всяка стъпка да се направи

Гледайте следното видео от теста.

NYSTV - The Book of Enoch and Warning for The Final Generation (Is that us?) - Multi - Language (Април 2021)


Препоръчано