Кацане на вкусовите рецептори

  •  Октомври 30, 2020


Кацане на вкусовите рецептори

Има хора, които не обичат самолетна храна. Но ще се изненадате да научите, че има и такива, които го обичат. За този клас доставката в Германия доставя у дома това, което се сервира високо.

Прочетете повече:

Съвет за пътуване - доказателство за чантата
Нощ в зоопарка - График за животни в Австралия

За повечето пътници храната, която се сервира на борда, представлява не винаги приятни моменти. Дали за малкото пространство за маневриране на прибори за хранене (пластмасови), или за безвкусния вкус на онова, което едва ли може да се различи. Едно от обясненията за липсата на интерес е, че с височина над 30 000 фута вкусовите ни рецептори страдат от десенсибилизация. Тоест, това е хранене по много причини, трудно поглъщащи се.


Въпреки това има такива, които харесват преживяването. Толкова, че да искам да го повтарям възможно най-често.

В Германия Air Food One предлага въздушна кухня чрез абонаментна услуга, като доставя едно хранене седмично до дома на клиента чрез доставка. Храната, осигурена от LSG Sky Chefs, е същата, която доставя например самолет Lufthansa.

Предлаганото меню е същото като това, което се радва на бизнес класа. Като опции можете да избирате между традиционното меню и вегетарианското. Цените са съответно 9,99 и 8,99 евро (приблизително 30 и 27 реали).

Време е за ШОКО-ПУДИНГ и малко цирк ???? (Октомври 2020)


Препоръчано