Жоао Галанте, първият личен от Бразилия

  •  Ноември 29, 2020


Жоао Галанте

Приятел, другар, партньор и съучастник. Тези, които имат щастието да живеят с личен треньор, знаят какво означава да имаш този професионалист винаги наоколо. След 14 години с Жоао Галанте мога да кажа, че мускулът, който упражнявам най-много, е сърцето.

Прочетете повече:

20 минути, за да промените живота си - LIT (Lucilia Intenzivna Training)
Ако всички тичаха - Със здравето щяхме да бъдем много различни

Има такива, които се опитват за мотивация. Други ценят индивидуализираните насоки. Днес всички разбират какво прави личният треньор.


Но не беше така, когато Джон започна. Също така, защото беше една от първите в Бразилия, която действа в тази роля. Всичко започва през 1984 г., когато 16-годишният, който енергично тренира във фитнес залата Clube Pinheiros, е поканен да преподава. Един от студентите, който живееше в САЩ, взе частни уроци. Началото беше успешно. Интензивното търсене на неговите напътствия и компания скоро го накара да отвори фитнес зала.

Вълнението от прогреса, който видя в себе си, доведе до сериозен ангажимент. Виж теб. Ето защо културизмът, който му донесе световни титли, изостава. Философията му днес не е да произвежда спортисти. За него фитнесът започва с настроение и качество на живот. Щастлив съм, че мога да разчитам на вашия коучинг в живота.

Искреният начин дори може да е невероятен, но също така има силата да привлича. Гневното лице не крие чувствителността на този художник, който, докато решаваше първите класове, гарантираше дипломата FAAP.


През септември Джон празнува 30 години професия. Заедно сме почти половината от това време. От 2000 г. насам сме изживели много истории. Сред тях безброй пътувания. Повече от потта, почти ежедневното ни съвместно съществуване гарантира добър смях.

Честито, Джон! Желая ти всичко най-добро. И че новите ви полети, като дизайна на аксесоарите на Джо Кинг за мотоциклети, ще ви доставят толкова удовлетворение, колкото имаме заедно.

Джон галант

Този знае за какво говори: Жоао се състезава в шампионат по културизъм

Пресиндо Энрикеш Жоао – "I'm yours" – нокауты – Голос страны 9 сезон (Ноември 2020)


Препоръчано