Време е за ново предизвикателство

  •  Може 26, 2020


Време е за ново предизвикателство

Ако се състезавате от известно време и чувствате, че сте стигнали до плато, време е за по-сериозен ангажимент. Добрата новина е, че на 12 април идва Международният полумаратон в Сао Пауло.

Прочетете повече:

Моята първа улична надпревара - Лесно ръководство, за да ви разкара с блясък
20 минути, за да промените живота си - Вижте LIT (Lucilia Intenzivna Training)

Тичате както обикновено и дори успяхте да отслабнете през първите месеци. Но внезапно отслабването спира в баланса.


Това означава, че сте открили платото: тялото ви е свикнало да произвежда същото и измерванията, които веднъж са били по-малки всяка седмица, вече не намаляват.

За да подновите мотивацията си, както и гардероба си, най-добре е да се изправите пред нови предизвикателства като полумаратон.

За щастие, най-доброто от тях е близо: Международният полумаратон в Сао Пауло е насрочен за 12 април.


Доказателството е в нейното 16-то издание. Акцентът му се организира от Corpore, нестопанска организация, управлявана от истински бегачи.

С това това състезание може да събере спортисти и аматьори, по-отдадени на представянето, отколкото партийната атмосфера, която обикновено се среща в други събития.

Но това не означава бегла раса - точно обратното.


Със запечатването на Международната асоциация по бягане и маратон и бягане на дълги разстояния състезанието следва правила, които ви помагат да предадете всичко възможно.

Стартът е в 7 часа и се прави по "вълнова" система, когато бегачи с подобно темпо започват състезанието заедно.

Това е форматът, използван в международните състезания и позволява на най-бавните да не се удрят - а най-бързите имат място да се ускорят, без да се спъват на бавните и бързите.

За да ръководят темпото им, състезанието предлага услуга на „зайци“: те са наети спортисти, които бягат със същото темпо от начало до край, като вземат със себе си кой може да бъде в крак с тях.

Друг акцент е маршрутът, напълно равен и в най-залесения район на Сао Пауло. По пътя коридорите минават в сянка през Университетски град, Жокей клуб и парк Вила-Лобос.

Регистрацията е отворена и стойностите са 94,90 R (членове на Corpore) и R $ 109,90 (за широката публика).

Развеселен? Не губете време и осигурете мястото си сега на официалния уебсайт на събитието - щракнете тук.

ВРЕМЕ Е ЗА НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! - CD Tenerife RTG Career Mode S1E1 (Може 2020)


Препоръчано