Точните са тези, които вече не им харесват

  •  Юли 3, 2020


Точните са тези, които вече не им харесват

Проучване, публикувано в Списанието за сексуалната медицина разкрива, че хората, които изпитват робство, садизъм и мазохизъм, могат да бъдат психологически по-здрави от „правилните момчета“. Добрата новина е, че и те могат да се насладят на това знание.

За да поставят теорията на изпитание, изследователите приложили 902 въпросници сред практикуващите BDSM. Тогава резултатите бяха сравнени с отговорите на, да речем, на по-конвенционални хора. Долната линия е, че изследвайки повече сексуалността, тези хора имат по-високо самочувствие, което води до по-добро психично здраве.

Но имайте предвид, че тези предимства не са изключителни за най-желаещите от нас. Малко действие вече има значение. Искате съвет да започнете да практикувате? Задните шамари трябва да се дават по долната част на задните части, а не да ги удрят много близо до бедрата. Когато го ударите твърде високо, ефектът може да бъде болезнен, тъй като удря част, по-близо до костта. Както се казва в песента: "никой не е нормален на близко разстояние" ... изглежда така!

Четири признака, че си влюбен/а! (Юли 2020)


Препоръчано