Състезанието ти дава крила

  •  Април 16, 2021


Състезанието ти дава крила

За тези, които вече бягат, пример за любопитни и забавни състезания. За тези, които тепърва ще дебютират, предизвикателно и различно доказателство предложение. На Wings For Life финалната линия идва отзад.

Прочетете повече:

20 минути, за да промените живота си - Вижте моята LIT интервална тренировка
Първото ми улично състезание - Ето как да организирате най-добрия дебют от живота си

Това състезание е за разлика от всяко, което съм виждал. На Wings For Life, който се провежда едновременно в няколко града по света, "широката" финишна линия е зад конкурентите, които трябва да се опитат да избягат максимално, преди да бъдат изпреварени от нея.


Ето как става: Половин час след звука на стартовия сигнал автомобилите стартират едновременно на всяка верига, преследвайки състезателите. Когато колата премине коридора, надпреварата й приключи. Така колата елиминира конкурентите, които надминава, докато само един мъж и една жена остават състезателни, когато се считат за победители.

100% от всичко, което се генерира на събитието, отива на фондация „Крилата за живот“, която финансира изследвания за излекуване на травми на мозъка.

Регистрацията за състезанието 2015 вече е отворена - щракнете тук. Датата ще бъде 3 май. Дотук предварително, представете си, че има 34 града по света, от които да избирате. Затова дайте състезателни крила - и въображението си.


Състезанието ти дава крила

Задар, Хърватия: Едно от европейските начала на Wings For Life

Гледайте видеоклипа, за да видите състезанието да се случи по едно и също време и по целия свят.

SUPER-SHOWDOWN-BOWL! - TOON SANDWICH (Април 2021)


Препоръчано