Истанбулски вкус

  •  Юли 10, 2020


Истанбулски вкус

Отново преди Босфора, при това пътуване до Истанбул едва ли бих спрял, за да споделя новините. Само когато си заслужава. Особено в такива скъпи компании. И на места толкова вкусни като това.

Прочетете повече:

Моето откритие в Абу Даби Сук - Запознайте се с Черния лимон
Най-редките парфюми в света - Същността на Изтока

Ако животът ви даде лимон, нека бъде в Истанбул. Турската лимонада е наслада. В допълнение към водата и лимона, някои рецепти добавят кардамон, мента, вода от цвят на портокал или розов сироп.


Downotown Limonata е ново място в Акаретлер в района на Бешикташ, което обслужва тази наслада и още много. Тук сме от европейската страна на Турция. Именно там избрах да затворя красив следобед в оживения, разнообразен Истанбул.

Къщата, която е част от групата Gazi и Bilal Ateş Çapa, посреща с непокорен декор, който благоприятства бохемата сред приятелите в края на деня. В Лимоната арабската кухня е креативна и коктейлите са страхотни - просто внимавайте за преувеличените захарни смеси. Но ако здравният ви резултат е положителен, какъвто е моят, винаги можем да го злоупотребяваме малко. В крайна сметка нощта тепърва започва.

Вижте няколко снимки на тази находка.


Истанбулски вкус

Истанбулски вкус

Истанбулски вкус


Истанбулски вкус

Истанбулски вкус

Истанбулски вкус

Истанбулски симид - традиционни, несравнимо пухкави и вкусни гевреци (Юли 2020)