Международен ден на жената

  •  Юли 3, 2020


Международен ден на жената

Никога не забравям тази дата. Международният ден на жената отбелязва и рождения ден на покойния ми приятел Хебе Камарго. Тази година поводът е тематичен „Вдъхновяваща промяна“. Нищо по-подходящо да почитам тези, които продължават да вдъхновяват живота ми.

Точно преди 5 години имах привилегията да организирам супер рожден ден за моя най-добър приятел. Хебе беше на 80 години - и обеща да живее много по-дълго. Ден по-рано тя беше чула съвет от стогодишната Дона Кано: "Бавно стигнете до мястото, където съм." Разбира се, Хебе обичаше тези думи, въпреки че нямаше призвание да ги забави. И ако слушаше майката на Каетано, може би ще ни напусне още по-рано! Приятелят ми винаги е живял като мощен локомотив! Задвижвана от „дървата за огрев“ на привързаността, тя взриви радостта си от четирите ветрове на планетата, които винаги влачат легион приятели!

Хебе знаеше като никой, че животът съществува, за да се живее! И в тази перспектива сте изпълнили мисията си като майсторство! Разбира се, примерът му с енергия да се наслаждава на собственото си съществуване, сякаш всеки ден е последен и достоен за празнуване, предизвиква много копнеж! Кой не би дал нищо в живота си да има такъв приятел по всяко време?


Примерът ви ме вдъхновява и до ден днешен, както и историите, в които живеем - това никога няма да напусна ума ми. Днес, Международния ден на жената, моят приятел щеше да навърши 85 години, кръгла дата, чудесна за купони. Ах ... кръстница скъпа! Какво не бих дал да организирам днес поредното мегафестиция за вас!

Почитанието е справедливо. Копнежът е огромен. Вдъхновението е завинаги. Честит международен ден на Hebe Camargo, приятели!

Международен ден на жената Луцилия и Хебе

Запазената марка, която ви липсва: кълване от Хебе

Международен ден на жената (Юли 2020)


Препоръчано