домашна работа

  •  Юли 3, 2020


домашна работа

От страната на примери за лоша храна също идва добра новина: в Съединените щати затлъстяването в детска възраст е спаднало 43%. Лошата новина е, че сме от другата страна на скалата.

Сам е много трудно. Правителството на САЩ отчете 43% спад в степента на затлъстяване сред деца на възраст от две до пет години. публикуваноСписание на Американската медицинска асоциация, е първият факт, който е записан.

Тази работа, която отне десетилетие, за да пожъне резултати, е резултат от съвместните усилия на сферите на властта. Започна с общини, като Ню Йорк, които забраниха индустриализираните закуски от училища. Заедно с това се насърчиха усилията в държави като Калифорния, която действа силно срещу захарта, добавена към храните. А също и Белият дом чрез кампании като Let’s Move, водени от първата дама Мишел Обама.


Затлъстяването е видим проблем. В детска възраст обикновено предвещава живот на борба срещу теглото и риска от рак, сърдечни заболявания и инсулт, наред с други заболявания. Както видяхме, колкото повече тегло позволяваме на децата да наддават, толкова по-трудно ще бъде да ги накарат да загубят като възрастни. Следователно постижението е голямо.

Кризата със затлъстяването обаче силно засегна развиващите се страни - сред тях и нашата Бразилия. Отвъд границата Мексико изпревари Съединените щати, за да се превърне в най-дебелата страна на планетата. Там броят на затлъстелите се е удвоил за същите десет години. Вече 32,8% от населението, точка пред американците, показва проучване на Организацията на обединените нации. През 1980 г. трима от десет възрастни в Латинска Америка бяха считани за „неспособни“. 20 години по-късно вече е 60%. Двама от всеки три бразилци са нестандартни - както в естетическото, така и в общественото здраве.

Тук е урокът. Ето защо настоявам толкова много за публикуване на обмена на полезни съставки. И различни начини за приготвяне на ястията от ден на ден. Едно нещо, което можете да започнете да правите, е да се срещнете със семейно хранене. Те приличат на малки жестове, но както видяхме, пътеката е направена от стъпки. Разчитайте на моята компания и подкрепа във всяка от тях!

КОРОЧЕ ГОВОРЯ, ДОМАШНЯЯ РАБОТА (Юли 2020)


Препоръчано